E-kring blijft gezellig en veilig tijdens covid-19

  • Merten Fermont
  • 19 Jul 2020 - 21:04

Jammer genoeg werden we dit jaar geteisterd door de covid-19 pandemie. Hierdoor werden onze activiteiten stilgelegd uit bezorgdheid over de veiligheid van de studenten. Maar we lieten ons niet doen en organiseerde op een veilige manier activiteiten voor onze leden om de gezelligheid in leven te houden.

Deze activiteiten namen een elektronische vorm aan zoals online cantussen, Minecraft server, etc. . Gelukkig kennen onze leden wel hun weg rond een computer, wat de overgang gemakkelijker maakte.

We hebben zelfs onze verkiezingen op een online wijze kunnen doen, om zo ons nieuwe praesidium te kiezen. Deze verkiezingen zijn vlotjes verlopen en een nieuw heel tof praesidium was verkozen. Het enige jammere aan een online verkiezing is dat ieder zijn eigen bier moest verschaffen.

We willen onze leden bedanken voor deel te nemen aan onze online activiteiten en we hopen ook dit jaar jullie te verrassen met creatieve en toffe activiteiten!

Pieter willems
Redactor 2020-2021

De nieuwe website is er!

  • Simon Beirnaert
  • 04 Aug 2014 - 22:00

Geïnspireerd door het werk van onze webmaster van 2012-2013, Jona Gladines, heeft den E-kring zijn best gedaan om een nieuwe site te bouwen. En nu, aan de start van dit nieuwe schooljaar is het eindelijk zover! Welkom op de gloednieuwe E-kring website!

Deze vernieuwing is slechts het begin. Doorheen het jaar zal er worden verder gewerkt om ook het mailsysteem en de cursusdienst compleet te vernieuwen. We hopen dat jullie er even graag naar uitkijken als wij!

Ook deze website is nog niet volledig klaar. De fotogallerijen moeten nog aangevuld worden, en de meeste evenementen ontbreken nog. Indien je merkt dat er iets mis is, of er een feature is die je mist, nodigen we je uit om dat door te geven via onze issue tracker. Zo wordt de webmaster automatisch op de hoogte gebracht en kan hij zo snel mogelijk alles in orde brengen.

We hopen dat het jaar hiermee goed is ingezet en dat deze website nog heel wat jaren mee kan gaan.